Pe 6 iunie a fost rândul mamelor să vină la școală pentru a petrece timp de calitate alături de copiii lor – după bucuria copiilor când am sărbătorit ziua taților, nu puteam să nu organizăm un eveniment similar și pentru mame.

După un scurt exercițiu de echipă în atrium, mamele împreună cu copiii lor s-au împărțit pe ateliere – am învățat cântece la clasa pregătitoare (inspirați de atelierul Muzică și mișcare din cadrul primei conferințe Aletheea), am modelat lut, am creat suporturi de creioane din materiale reciclabile, am testat cât de bine își cunosc/recunosc copiii mamele (atât prin exerciții de cunoaștere, cât și legați la ochi :)), am dansat împreună și multe altele.

În plus, mamele au avut parte de o surpriză foarte plăcută la final – tații s-au alăturat distracției! Organizați în secret de directorul Mihai Stamatescu, tații au sosit pe furiș în timp ce mamele erau la ateliere, apoi au ieșit cu brațele pline de flori să le surprindă pe mame în timpul momentului de dans. Nici măcar ploaia nu a reușit să ne strice distracția 🙂

 

 

Comments are closed.