Cariere

O școală unde copiii sunt fericiți.

Școala Aletheea s-a născut din dorința de a asigura un mediu în care copiii să fie fericiți și să descopere dragul de a veni la școală.

Numele școlii își are originea în greaca veche (aletheia) și înseamnă Adevăr, Înțelepciune, Libertate.

Nu întâmplător, logo-ul nostru este un copac cu frunze colorate – un simbol al respectării diversității și unicității noastre și a copiilor, pe care le explorăm cu optimism și curiozitate.

Misiunea noastră este să dezvoltăm o comunitate de învățare în care toți membrii ei – elevi, profesorii, părinții și bunicii acestora – învață să învețe. Întreaga noastră echipă este dedicată punerii în practică a acestei misiuni, pe care o transmitem insuflăm și altor comunități din țară.

Valorile noastre

La Școala Aletheea, credem în puterea de dezvoltare a tuturor oamenilor și avem credința că e important să învățăm lucruri noi la orice vârstă. Avem înțelegere față de cei din jurul nostru, suntem deschiși şi permeabili la schimbare, avem respect față de mediul înconjurător și prețuim bucuriile simple ale vieții.

Susţinem şi dezvoltăm alte comunităţi şcolare din România prin furnizarea de know how educaţional, de resurse și instrumente concrete, precum și prin acțiuni umanitare şi de voluntariat în școli din zone defavorizate ale țării.

Impactul pe care îl avem asupra comunității educaționale crește de la an la an, astfel încât suntem oricând deschiși să cunoaștem oameni care cred în aceleași lucruri ca noi.

Dacă vă regăsiți în cele descrise mai sus, dacă v-ați păstrat viu spiritul de copil și curiozitatea aprinsă, vă așteptăm în echipa noastră!

 

Vă invităm să ne cunoaștem:

Scrieți-ne la cariere@aletheea.ro sau aplicați direct pentru unul din posturile disponibile.

Apreciem dacă ne trimiteți CV-ul vostru actualizat și dacă ne vorbiți despre motivația profesională și personală într-o scrisoare de o pagină.