mobile-logo


Înscriere Facebook-f Instagram Youtube

Facilități

Alimentația

Mesele reprezintă un moment important la Școala Aletheea. Învăţătorii și profesorii iau masa împreună cu copiii, iar aceştia sunt ajutați, implicaţi şi responsabilizaţi în ceea ce priveşte momentul mesei, confirmând că experiența are şi rol social, şi de relaxare.

Şcoala Aletheea are o politică nutriţională care respectă recomandările medicilor nutriționiști cu privire la dieta potrivită pentru copiii de vârstă şcolară. Meniul este consistent, sănătos și gustos, conceput special pentru specificul școlii, fiind actualizat periodic cu preparate noi, chiar în urma feedback-ului copiilor.

Alimentația la Aletheea satisface nevoia unei diete sănătoase şi echilibrate și permite din când în când câte un mic răsfăț, pentru ca mintea şi corpul să fie în cea mai bună formă!

sala-de-mese-04

Aletheea ziua 1 dimensiune mare-439

_13A7779

sala-de-mese-02

_13A7642

Asistența medicală

Şcoala Aletheea reprezintă un mediu sănătos, care promovează bunăstarea fizică și psihică a copiilor. Şcoala dispune de un cabinet medical dotat cu toate resursele necesare pentru prim ajutor. Asistenta pediatră prezentă zilnic în şcoală, dar și medicul școlar, ţin evidenţa şi fac triajul copiilor, pentru a se asigura că elevii bolnavi nu intră în contact cu ceilalţi colegi

Şcoala Aletheea a implementat proceduri medicale menite să prevină  îmbolnăvirea copiilor, printre care:

  • triajul zilnic al copiilor la intrarea în şcoală de către asistenta pediatră a şcolii
  • monitorizarea permanentă a stării de sănătate a copiilor de către profesori de la clasă
  • actualizarea periodică a fişelor medicale complete ale copiilor
  • analize medicale obligatorii în caz de nevoie (epidemii/pandemii)

_DCL6261

_DCL6215

Serviciul de transport

Serviciul de transport este externalizat către o companie specializată în transport școlar, Kids Bus, care corespunde tuturor standardelor legale, precum și ale școlii. Serviciul este organizat la cerere, în baza rutelor indicate de părinți prin Formularul de înscriere pentru transport și a locurilor disponibile.

Costul serviciului este calculat individual, pentru transport zilnic, door-to-door (de la adresa elevului la școală și retur), în funcție de distanța pentru care este solicitat transportul și de tipul acestuia (doar dus, doar întors sau dus și întors).

Mai multe informații referitoare la orele de preluare-predare sau tarife se regăsesc la Departamentul de admiteri al școlii sau direct la firmă.

Kids Bus

Str. Aleea Panama nr. 10, Sector 1, București
Telefon: 0727 227 927, 0725 759 123
Email: office@kids-bus.ro
Web: www.kids-bus.ro

transport01

kids-bus-transport-scolar-logo-200