Despre mine

După studiile universitare absolvite în orașul natal, la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Matematică şi Informatică – 1991-1996, au urmat 22 de ani în mijlocul elevilor de gimnaziu sau liceu, în învăţământul de stat (1996-2005) şi în cel particular (2005-2018).

În acest an, pașii curajului, dedicării și încrederii în Adevăr, Bine, Frumos și Libertate m-au condus, unde altundeva, decât la Școala Aletheea!

Mă alătur cu mult drag, energie, experiență și entuziasm, dobândite în cadrul comunităților naționale și internaționale: Societatea de Științe Matematice din România, Global Math Project, Geogebra, Brilliant, Expii, Arca Education Center – Program de gândire pedagogică strategică; Cafeneaua Complexității – Centrul pentru studii complexe.

Pasionat de educație & comunicare, robotică & geopolitică, dezbateri & conferințe TED, vă doresc tuturor mult succes în călătoria din acest an școlar!

Citatele mele

Motto: ”Matematica este un ocean plin de aventură şi frumos, un ocean pe care vă invit să îl explorăm cu îndrăzneală, pasiune, răbdare şi perseverenţă!”

Pentru orice realizare, primul pas este curajul.

” Fă primul pas cu încredere. Nu trebuie să vezi întreaga scară. Pur şi simplu păşeşte.