Menu

Termeni și condiții

Termeni și condiții

 

INTRODUCERE

Bine ați venit pe site-ul https://www.aletheea.ro/ („Website-ul”). Website-ul este proprietatea Asociaţiei “Şcoala Privată Aletheea” („Aletheea”). Aletheea cuprinde:

 

  • Asociaţia “Şcoala Privată Aletheea”, persoană juridică cu scop nepatrimonial, cu sediul în str. Drumul Piscul Moşului, nr. 10, Sector 1, București, înregistrată în Registrul Special al Asociațiilor la poziția nr. 92/05.06.2013, având codul de înregistrare fiscal (C.I.F.) nr. 31711640;
  • Şcoala Gimnazială Aletheea sau Şcoala Privată Aletheea, instituţie de învăţământ privată, autorizată de Ministerul Educației Naționale cu nr. 4415/26.08.2014, cu sediul în str. Drumul Piscul Moşului, nr. 10, Sector 1, București.

 

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Utilizând Website-ul, veți găsi informații cu privire la echipa Aletheea, activitățile desfășurate de Aletheea pe piața serviciilor eduaționale din România, precum și proiecte desfășurate la nivel de clasă, ciclu școlar sau școală, metode de predare la clasă, parteneriate realizate în vederea schimbului de bune practici, materiale recomandate de către echipa Aletheea, fotografii de la evenimentele organizate de școală sau la care au participat membri ai echipei Aletheea etc.

 

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA VIRUȘILOR

Aletheea depune toate eforturile pentru a verifica și a testa materialul oferit de acest Website în toate etapele de producție. De asemenea, recomandăm ca utilizatorii să ruleze un program antivirus pentru toate materialele descărcate de pe internet. Aletheea nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere, întrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului dumneavoastră, care pot apărea în timp ce navigaţi pe Website-ul Aletheea.

 

RECUNOAȘTEREA PROPRIETĂȚII

Website-ul oferă fiecăruia dintre utilizatorii săi posibilitatea de a accesa conținutul furnizat pentru uzul personal al utilizatorului.

Prin prezenta sunteți de acord că Aletheea este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului Website-ului, inclusiv asupra articolelor, textului, fotografiilor şi ilustrațiilor. De asemenea, sunteţi de acord că nu veți folosi astfel de materiale în nici un fel, cu excepția cazului în care aţi primit în prealabil, în mod expres, acordul scris al Aletheea.

 

COMENTARII, ÎNTREBĂRI ȘI FEEDBACK

Dacă trimiteți o solicitare prin e-mail la un anumit contact sau adresa generală de contact identificată pe Website-ul Aletheea, vom folosi datele dumneavoastră personale obținute prin intermediul comunicării pentru a răspunde solicitării dumneavoastră.

 

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Anumite date personale sunt colectate prin intermediul Website-ului. Detaliile privind prelucrarea de către Aletheea a unor astfel de date personale sunt disponibile în Politica de confidențialitate.

 

RECRUTARE

Dacă aplicați pentru o poziție în cadrul Aletheea, CV-ul sau alte informații pe care ni le furnizați vor fi utilizate exclusiv pentru examinarea solicitării dumneavoastră, conform prevederilor din Politica de confidențialitate.

 

CLAUZĂ DE NERĂSPUNDERE

Website-ul poate conține link-uri către site-uri și resurse care nu sunt proprietatea noastră. Aletheea nu are niciun control asupra acestor site-uri și a resurselor găsite în cadrul acestora și, prin urmare, nu va fi răspunzător pentru disponibilitatea acestor site-uri, nici pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, informațiile sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri, pentru funcționalitatea sau performanțele acestor site-uri sau pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor drepturi care apar în cadrul acestor site-uri. Accesând site-urile indicate, confirmați că ați înțeles posibilele consecințe ale accesării site-urilor indicate și acceptați termenii și condițiile de mai sus.

 

MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ŞI CONDIȚIILOR

Dacă Termenii si Condițiile se modifică în orice mod, vom plasa o versiune actualizată în această pagină. Actualizarea periodică a acestei pagini vă asigură că sunteți întotdeauna conștienți despre tipul informațiilor pe care le colectăm, despre modul în care le folosim și în ce circumstanțe, şi, dacă este cazul, dacă le transferăm sau nu către alte persoane.