Despre mine

Pasiunea mea pentru programare a început în liceu, în momentul în care am realizat ce lucruri mărețe suntem capabili să facem folosind calculatorul, mai exact învățându-l pe acesta să facă diverse sarcini pentru noi. Totuși, ce este cu adevărat fascinant este să te gândești ce nu am făcut încă folosind calculatorul, să îți deschizi orizontul și să gândești ce s-ar putea face mai departe, tocmai de aceea doresc să trezesc în copii pasiunea pe care am găsit-o eu în programare, să îi fac să privească tehnologia în același mod în care o privesc eu.

Am absolvit Universitatea Politehnica din București cu specializarea Energetică și Tehnologii Informatice, totuși eu consider progrmarea algoritmică adevarata mea specializare, iar robotica adevărata mea pasiune. De când am descoperit frumusețea programării, mi-am imaginat că voi fi programator, însă acest lucru s-a schimbat în momentul în care am ajutat primul elev să vadă programarea într-un mod plăcut. Sentimentul de a contribui la formarea cuiva și de a-l ajuta să vadă ceea ce tu îndrăgești prin aceiași ochi a fost inegalabil.

Ne aflăm într-o perioadă în care avansul tehnologic nu este doar rapid, ci accelerat, tocmai de aceea îmi propun să ajut pe oricine să se simtă confortabil cu tehnologia și să o înțeleagă pe deplin, astfel încât să găsească în aceasta un ajutor ori de câte ori are nevoie.

Citatele mele

“The more you know, the more you know you don’t know.” ― Aristotle