Despre mine

Simt Şcoala Aletheea ca pe un spaţiu în care şi adulţii şi copiii pot respira în voie şi se pot dezvolta spre a-şi atinge potenţialul.

Am fost şi sunt pasionată de a pătrunde dincolo de limitele general acceptate sau convenţionale legate de înţelegerea psihicuului uman. Această dorinţă nestăvilită de explorare este o sursă importantă de inspiraţie pentru munca mea cu copiii şi adulţii.

Iubesc să descopăr unicitatea şi frumuseţea oamenilor (copii şi adulţi) pe care îi întâlnesc. Îmi vine foarte uşor să mă raportez la oricine cu o atitudine de respect necondiţionat.

Am absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă şi Facultatea de Psihologie, amândouă la Universitatea Bucureşti. Am urmat şi alte cursuri de formare profesională în special în domeniul psihologiei. Am experienţă de peste 15 ani în domeniul educaţiei formale şi nonformale precum şi în domeniul psihologiei.

Citatele mele

“Experienţa mea este că învăţătorii de care avem nevoie cel mai mult sunt oamenii care trăiesc chiar lângă noi.” Byron Katie

“Psihicul uman arată că fiecare individ este o extensie a întregii existenţe.” Stanislav Grof

“Corpul nu trebuie neapărat transcens. Mai bine l-ați ajuta să funcționeze corect. Aceasta este o artă, nu o austeritate. Nu trebuie să te războiești cu corpul, ci să îl înțelegi.” Osho