Despre mine

Cu tărie cred că arta este forma văzută a imaginaţiei dezlănţuite. Împreună cu elevii mei, vom da viaţă, prin creion şi culoare, celor mai curajoase vise.

Numele meu este Cristina-Isabela Rizea și sunt absolventă a Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti, Facultatea de Arte Decorative şi Design, secţia Arte Textile şi Design Textil, specializarea imprimerie. În prezent, urmez masteratul care continuă această specializare.

Sunt o fire calmă, puternică și cu simţul umorului. Mă ocup cu drag, în cea mai mare parte a timpului, cu desene ce nu-mi dau pace până când nu sunt aşternute pe hârtia magică a blocului de desen. Iubesc, la fel de mult, muzica ce-mi trezește emoții puternice și mă face să vibrez. Dansul e o altă plăcere pe care mi-o împlinesc cât de des pot. Mă relaxează plimbările cu cei dragi şi mă entuziasmează filmele care-mi provoacă imaginaţia. Îmi plac marea, soarele, muntele şi cerul plin de stele de la casa bunicii. Pasiunile mele sunt sursa de inspiraţie pentru arta căreia mă dedic. Îi voi ajuta pe elevi să-şi descopere şi să-şi exprime şi ei pasiunile, nelimitaţi de spaţiu, timp sau reguli impuse fără temei.

Citatele mele

„Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipsește.” – Schopenhauer

„Nu sunt supărat că m-ai mințit, sunt supărat că de-acum încolo nu te mai cred.” – Nietzsche

„Dacă te simți bine, nu te îngrijora! Trece!” – autor necunoscut

„I was good at math. Until they mixed the alphabet into it.” – autor necunoscut

„Orice simplitate este o complexitate rezolvată.” – Constantin Brâncuși

„Fiecare copil este un artist. Problema e sa rămâi un artist când crești.” – Pablo Picasso