mobile-logo


Înscriere Facebook-f Instagram Youtube

Despre mine

Metodele holistice pe care le încurajez și pe care le aplic se adresează atât nevoilor emoționale, cât și celor sociale și academice ale elevilor, luând în considerare unicitatea și particularitățile fiecărui copil în parte. În cariera mea profesională de pe până acum, pe parcursul celor șaisprezece ani, m-am dezvoltat într-un spirit multicultural, ancorându-mă și îmbogățindu-mă treptat prin diversitatea culturilor cu care am interacționat. Frumoșii ani petrecuți în Africa, precum și interacțiunile în medii educaționale variate, mi-au inculcat idea de învățare continuă, de aplicare și de transmitere a fundamentelor umaniste.

Fiind facilitator și mediator al învățării, sunt mândră și bucuroasă că fac parte din echipa Aletheea, împărtășind valorile acesteia împreună cu elevii mei, cu dumneavoastră, părinții, cu ceilalți profesori și cu oamenii, în general. Valorile în care cred și pe care mi-aș dori să le împărtășesc sunt deschiderea, spiritul inclusivității și al creativității, respectul, diversitatea și colaborarea, astfel încât copiii să atingă autonomia, disciplina efortului și cunoașterea de sine, a propriei individualități și a potențialului unic, dar și a cunoașterii celorlalți. Acestea sunt pentru mine fundamentale pentru dezvoltarea copiilor, pentru educația lor sănătoasă, de calitate, la standarde înalte, oferindu-le astfel uneltele pentru împlinirea și succesul în viață.

Unele dintre activitățile pe care le îndrăgesc sunt voluntariatul în diverse arii, în special în domeniului primului ajutor de bază, cititul, învățarea limbilor străine și călătoriile, toate acestea însemnând pentru mine o sursă infinită de dezvoltare, învățare, înțelegere a culturilor, tradițiilor și diversității lumii în care trăim.

Am urmat și am absolvit cursurile Facultății de Psihologie la Universitatea Titu Maiorescu din București și, de asemenea, ale Departamentului de Psihopedagogie din cadrul Facultății de Științele Comunicării și Relații Internaționale ale aceleași universități.

În măsura în care am bucuria să împărtășesc un mesaj nu doar elevilor mei, dar și dumneavoastră, tuturor, acela este „Îndrăznește-ți visurile!”

Citatele mele

„Nu poți vedea bine decât cu inima. Esențialul e invizibil pentru ochi.” – Antoine de Saint-Exupéry

„Oamenii nici nu sunt; este unul singur și acela suntem toți laolaltă.” – Lucian Blaga

„The gratitude of those who receive help is first and always for love and only afterwards for help.” – Paul Tilich ”

„A educa mintea fără a educa inima nu înseamnă educație”. – Aristotel

„Înțelepciunea vieții este simplă; fă ca pe unde ai trecut tu, să fie mai bine decât înainte.”-  Nicolae Iorga