Despre mine

Numele meu este Dorina și am multă iubire de oferit copiilor. Îmi place să le fiu partener în învățare și să descopăr împreună cu ei, într-un mod inedit, lumea înconjurătoare.

Sunt o fire empatică, veselă și plină de energie. Natura este a doua mea casa și sunt pasionată de muzică și fotografie.

De-a lungul  timpului am avut parte de multe intersecții cu sens, cu oameni care m-au inspirat, au avut încredere în mine și m-au învățat să îmi ghidez viața ascultându-mi vocea interioară. Așa am ales această meserie.

Dublă licențiată în științele educației, absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației din București și Via University College din Danemarca, am învățat să văd unicitatea din fiecare copil și să o prețuiesc.

Cred cu tarie că fiecare copil are nevoie de stare de bine pentru a se bucura de experiențe autentice de învățare și a se dezvolta la maximul potențial.

Citatele mele

„Stări de spirit, asta trebuie dat altora; nu conținuturi, nu sfaturi, nu învățături.” – Constantin Noica

„Ceea ce se află în urma noastră și ceea ce se află înainte sunt lucruri mărunte în comparație cu ceea ce se află în noi.” – Ralph Waldo Emerson

„Inima, cu bătăile ei, ne aplaudă existența.” – Lucian Blaga

„Dacă judeci oamenii, nu mai ai timp să-i iubești.” – Maica Tereza

„Fii umil, doar ești făcut din țărână. Fii nobil, doar ești făcut din stele.” – Proverb sârb

„Dacă vrei să asculți cântecul unei păsări nu cumpăra o colivie, plantează un copac.” – Autor anonim