Despre mine

Călătoria mea prin viață a presupus numeroase schimbări. Totuși, ceva nu s-a schimbat niciodată: dragostea față de sport.

Sportul mi-a oferit oportunitatea de a trăi numeroase emoții și, astfel, am ajuns să mă cunosc mai aproape de adevăr. Foarte des sunt captivat de modul în care sportul se transformă într-o oglindă a societății. Deși nu este o știință exactă, sportul poate crea foarte ușor un scenariu de Oscar doar printr-o simplă relație matematică: eșecuri consecutive + perseverență = succes. Cu toate că acest scenariu pare ideal, consider că sportul nu este totdeauna despre succes, în termeni de performanță. Cred cu tărie că orice activitate fizică întreprinsă este, mai degrabă, despre cunoașterea de sine. Remarc acest aspect ca fiind esențial, deoarece sportul este deseori asociat cu performanța, iar efortul fără medalie considerat inutil. Succesul poate avea multe forme în sport, important este unghiul din care privești.

Pentru cei tineri, sunt un foarte bun prieten. Energia și atributele pozitive pe care le transmit sunt bazate pe puterea exemplului. Obiectivul meu este atins atunci când tinerii dezvoltă încredere de sine și ajung să se exprime prin adevărata lor natură, autentică.

Încerc permanent să plec de la premisele potrivite și evit să setez așteptări nerealiste. Nu mă opresc niciodată din a acumula cunoștințe noi și sunt pregătit totdeauna să le operaționalizez. Îmi place să practic sportul, dar la fel de tare îmi place să îl gândesc.

 

Citate preferate

„A smooth sea never made a skilled sailor.” – Franklin D. Roosevelt

„Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în starea de a le face.” – Constantin Brâncuși