Despre mine

Sunt mama unei fetițe de 11 ani. Mă consider a fi o persoană sinceră, caldă, empatică și dornică de a învăța mereu lucruri noi.

Copiii sunt minunile care ne luminează viețile, sunt suflete bune și sensibile, ce au nevoie de iubire necondiționată, acceptare, valorificare și limite trasate cu blândețe. Mi-am dorit dintotdeauna să lucrez cu copiii. Iubesc să fiu în preajma lor, să-mi încarc sufletul cu energia lor minunată, să-i ajut să învețe, să le fiu alături atunci când descoperă lumea, dar și atunci când se descoperă pe sine, să-i ajut să înflorească, să se pună în valoare.

Am avut privilegiul de a urma cursurile masterului PedArte din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației din București și de a studia limba germană la Universitatea din Dortmund. Aici am învățat de la colegi și profesori, pe care îi prețuiesc nespus și cărora le sunt recunoscătoare, cât este de minunat când înveți prin joc, artă și teatru.

Aceste studii nu mi-au deschis doar mintea, ci și o ușă către schimbare. Am învățat că schimbarea chiar începe cu fiecare dintre noi. Cred în Bunătate, Onestitate și Umanitate și în capacitatea noastră, a tuturor, de a schimba prin puterea exemplului.

Copiii sunt viitorul. Iar viitorul acesta se află în mâinile noastre. Lucrăm zi de zi cu el și trebuie să-l prețuim și să-l șlefuim pentru a-l ajuta să strălucească.

Motto-ul după care mă ghidez este: „Nimic fără bucurie!”

Citatele mele

„Copiii trebuie învăţaţi cum să gândească, nu ce să gândească.” – Margaret Mead

„A educa mintea fără a educa inima nu înseamnă educație.” – Aristotel

„Educația este îmblânzirea unei flăcări, nu umplerea unui vas.” – Socrate

„O bună educație cere ca, educatorul să inspire elevului stimă și respect și nu se poate ajunge la aceasta prin nimicirea individualității elevilor și prin asuprirea stimei de sine.” – Samuel Smiles

„Niciun lucru măreț din lume nu a fost realizat fără pasiune.” – Georg Wilhelm

„Inteligența nu înseamnă să nu faci greșeli, ci să vezi repede cum poți să le îndrepți.” – Bertolt Brecht

„Sinceritatea este forma cea mai îndrăzneață a curajului.” – William Somerset Maugham

„Fericirea nu o primești de-a gata. Ea vine din acțiunile tale.” – Dalai Lama