mobile-logo


Înscriere Facebook-f Instagram Youtube

Despre mine

Am absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine – secția Chineză- Engleză din cadrul Universității București în 2011. Mi-am început activitatea didactică în toamna aceluiași an, predând timp de doi ani limba engleză copiilor chinezi din Tianjin și studiind în paralel un master în China.

Întoarsă în țară, am continuat să predau deopotrivă engleză și chineză și iacătă că am acumulat o experiență de aproape zece ani.

Încă de la început am investit în relația mea cu cei mici energie, răbdare și perseverență. Sunt o fire autodidactă, disciplinată și organizată însă și creativă și deschisă provocărilor noi. De aceea, m-am alăturat cu entuziasm echipei Aletheea, găsind în cadrul acesteia oameni profesionaliști, dedicați meseriei lor.

Cred cu tărie că un profesor implicat poate modela caractere, poate insufla dragostea de carte, de frumos, de valori morale necesare atât la școală, cât și în afara zidurilor ei. Tocmai de aceea, tind să mă perfectionez continuu atât de plan profesional cât și personal, pentru a-mi inspira elevii și a dărui mai departe următoarelor generații tot ce am mai bun și mai frumos.

Citatele mele

‘Teaching is the highest form of understanding.’ – Aristotele

‘The child is both a hope and a promise for mankind.’ – Maria Montessori

‘The story of a thousand miles biginss tiwh a single step.’ – Chinese proverb

千里之行始于足。