Profesor de matematică

Dacă ești pasionat de cifre, formule și calcule, te simți confortabil în lumea științei, te atrage abordarea interdisciplinară și integrată, ți-ai păstrat spiritul de copil și curiozitatea aprinsă – atunci te așteptăm în echipa noastră.

Care va fi rolul tău:

Vei preda matematica la clasele ciclului gimnazial, încurajându-i și motivându-i permanent pe copii să își atingă cel mai înalt potențial de dezvoltare. Vei lucra îndeaproape cu echipa de profesori a școlii, pentru a le insufla copiilor dragostea pentru matematică și a le deschide interesul pentru științele exacte.

Cerințe:

  • calificare ca profesor, cunoaștere aprofundată a științei predate
  • experiență de predare în mediul școlar cu copii de vârsta 10-14 ani
  • deschidere către creativitate si inovație, dorința de implicare în proiectele școlii
  • abilități de comunicare peste medie, empatie, pasiune pentru meseria de profesor

La Școala Aletheea, ne dorim să te simți bine în rolul ales și să ai parte de o dezvoltare armonioasă a carierei. Echipa noastră este formată din cei mai buni profesori și consultanți, pregătiți să îți ofere training pentru o integrare rapidă și empatică în comunitatea noastră.

Vei avea la dispoziție condiții de lucru excelente, materiale inovatoare, șansa de a participa la dezvoltarea unui program curricular de calitate și de a face parte dintr-o comunitate deschisă învățării continue.

Oferta noastră:

  • salariu motivant, în funcție de performanța individuală
  • o masă caldă la prânz, asigurată de școală
  • posibilitatea preluării cu microbuzul școlii de la o stație de metrou accesibilă

Te rugăm să îți trimiți CV-ul actualizat la adresa de e-mail cariere@aletheea.ro.

Te rugăm să iei în considerare faptul că vom contacta doar candidații care corespund criteriilor de selecție, în ordinea primirii aplicațiilor.